VELKOMMEN TIL HØVDINGEGÅRDEN


 

Hasselvænget - Etape 4-6

grundkortforsideAbildvænget - Etape 1-3
grundkortforside

 

Se oversigtskortet hér


Byggeaktiviteterne er i fuld gang på næsten alle grunde på Abildvænget, og vi tager derfor hul på Etape 4 og 5, nord for de store forsinkelsesbassiner.

Grundstørrelserne starter ved 750 m2 og priserne på kr. 685.000,-

Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter

arrow
arrow

  • Masser af fællesarealer
  • 4 regnvandsbassiner
  • Genbrug af regnvand
  • Alternativ opvarmning
  • Ingen byggepligt

Tænker du på miljøet, og er du parat til at bygge og bo i et nyt grønt og blåt område, hvor der lægges vægt på klimatilpasning, genbrug af regnvand og alternative opvarmningsformer ?

Vil du gøre tanker til handling - så er det på Høvdingegårdens jorder, du kan realisere drømmene.

Hele området etableres som et attraktivt boligområde med let og tryg adgang for bløde trafikanter, anvendelige og rekreative fællesarealer med lavt vedligeholdelsesbehov samt mulighed for rekreativt brug af regnvand i åbne overfladebassiner. Vil du være med til at skabe et dejligt område med rekreative områder, i naturskønne omgivelser tæt ved bymidten, børneinstitutioner, skole, indkøb og station ? Gerne med udnyttelse af de spændende muligheder for alternative og grønne opvarmningsformer som jordvarmeanlæg og solpaneler. Vi er i fuld gang med at tilpasse os klimaforandringerne, faktisk er vi helt på forkant, og vi har allerede etableret 3 ud af de 4 store forsinkelsesbassiner, hvor områdets regnvand kan opsamles. Det giver en stor gevinst for miljøet, og beboerne får noget dejligt grønt og blåt at glædes over i nærområdet. De flade sivegrøfter vil lede overskydende overfladevand fra grunde og veje til bassinerne. Fællesarealerne og plantebæltet mod vest, vil sikre området et øget fugle- og dyreliv, og en viden for beboerne om, at man har truffet et aktivt valg om at være med til at passe på miljøet.

Grundene sælges naturligvis fuldt byggemodnede med stik til regn- og spildevand, vand, el, telefon og fællesantenne, alle ført ca. 1 meter ind på den enkelte grund. Bemærk – her er tilslutningsafgifterne indeholdt i købesummen. Byg når I har lyst – her er ingen byggepligt, og i Stevns Kommune koster det i øjeblikket ingenting at få behandlet sin byggeansøgning.

Klik hér for at se aktuelle grundstørrelser og priser.

ljejendomlogonylene

 

 

sparekassen                     brf